CERADE

Naša tvrtka je stručnjak za cerade, PVC pokrove i zatvaranje terasa, pružajući visokokvalitetna rješenja prilagođena vašim potrebama. Naše cerade od izdržljivog PVC materijala štiti od nepovoljnih vremenskih uvjeta, osiguravajući dugotrajnost i pouzdanost. PVC pokrovi koje nudimo su funkcionalni i estetski privlačni, prilagođeni različitim dimenzijama i dizajnima.

Zatvaranje terasa postaje jednostavno uz naše inovativne proizvode koji pružaju udobnost i zaštitu od vanjskih elemenata, omogućujući vam uživanje u terasi tijekom cijele godine. Naša stručna ekipa pruža personalizirane savjete i instalaciju, osiguravajući da vaš prostor bude funkcionalan i vizualno privlačan.

Istražite našu široku paletu proizvoda i usluga, od cerada za vozila do sofisticiranih sustava zatvaranja terasa. S pouzdanim proizvodima i profesionalnom uslugom, postižemo vaše povjerenje u održavanju kvalitete i zadovoljstva kupaca. Osvježite svoj prostor s našim vrhunskim rješenjima za cerade, PVC pokrove i zatvaranje terasa.

Kontaktirajte nas za više informacija

Bruno Dizajn d.o.o.

Petkov Breg 34, 10450 Jastrebarsko, Hrvatska – Croatia

Tel. +385 (0)1 6289 523

Mob. +385 (0)98 166 0081

Email: info@brunodizajn.hr

OIB: 15180866769

________________________________

RADNO VRIJEME:

Ponedjeljak – Petak

08:00 – 16:00 sati